Praktisch

Inschrijven

Fijn dat je kiest voor onze school! Alle informatie om je in te schrijven voor het huidige en volgende schooljaar vind je hier.

Inschrijven

Inschrijvingen 2024 – 2025

Deze inschrijvingsafspraken gelden voor alle kleuter- en lagere scholen in Aarschot.

Voor alle peuters geboren in 2022 (ook de kindjes die op het eind van het jaar geboren zijn en pas vanaf september 2025 naar school kunnen gaan) en oudere kinderen.

Onze school heeft een capaciteitsbepaling wat betekent dat er digitaal aangemeld moet worden. Aanmelden betekent dat je vooraf laat weten in welke school/scholen jij je kind zou willen inschrijven. Na het aanmelden wordt een ordening gemaakt. Hierbij wordt eerst geordend op schoolvoorkeur, vervolgens op afstand in vogelvlucht en tenslotte op basis van toeval (enkel als twee leerlingen op gelijke afstand wonen van de school).
Meer info vind je via onderstaande link.

LET OP: Je kan aanmelden via onderstaande link

Naar school in AarschotEr is altijd mogelijkheid tot een rondleiding in de school, dit kan na de schooluren. Hiervoor maak je best een afspraak (telefonisch of per mail). Een rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Voor de rondleiding hoef je niet te wachten  tot het moment van inschrijving.  

Belangrijk: voor de inschrijving van uw zoontje/dochtertje hebben wij de kids-ID of de ISI+kaart nodig!